About the blog

Something new?

Something new is de tweede zin van een traditionele Engelse rijm die geluk moet brengen aan de bruid. Something old, something new, something borrowed, something blue, and a silver sixpence in her shoe. In de Verenigde Staten wordt deze rijm nog veel toegepast in voorwerpen om de bruid geluk te wensen. Voor Something old wordt vaak een bruidsjurk of stukje van de bruidsjurk van de moeder van de bruid gebruikt. Als er een stukje van de oude moeders bruidsjurk wordt gebruikt is deze terug te vinden in de bruidsjurk van de bruid. Voor Something new worden vaak de sieraden gebruikt, die de bruid draagt tijdens haar bruiloft. Voor Something borrowed wordt een eigen invullen aan gegeven. Dit kan echt van alles zijn, van sieraden tot schoenen van moeder of oma, noem maar op. Voor Something blue wordt vaak een kousenband gebruikt met een blauwe kleur erin. Toch geeft iedere bruid hier haar eigen invulling in.

About the Blog

Something new is de blog van Serge Smulders fotografie. Serge houdt zich bezig met het fotograferen van mensen in de breedste zin van het woord. Voor het grootste deel bestaat zijn fotografie uit trouwreportages. Maar ook fotoshoots met koppels in de vorm van een loveshoot, groep voor b.v. een vrijgezellen feest en natuurlijk ook portretten. Tevens worden zijn foto’s gebruikt voor verschillende website.

Deze blog is bedoelt voor iedereen die meer te weten wil komen over Serge Smulders fotografie. De blog is bedoeld voor diegene die een fotograaf zoeken met een unieke style, of het nu voor een paar foto’s voor aan de muur is of voor bijvoorbeeld jullie bruiloft. Ook de fotograaf of je nu amateur of pro bent, kan hier informatie vinden over hoe Serge zich bezig houdt met zijn fotografie.IMG_6070.18x12